Nieuws


Springplank naar betere tijdenNieuwsbrief: nr 9 augustus 2021

Nieuwsbrief: nr 8 april 2021:

Nieuwsbrief: nr 7 december 2020

Stentor 12 augustus 2021 Zambia ging niet door: werkweek in Kampen

De brug 25 juni 2021: eeTze draagt over aan Leger des Heils

Nieuws en Agenda

Kerstdiner

Met zestig mensen aan tafel voor een kerstdiner? Kan dit jaar niet, ook niet bij EetZe. De mensen achter het sociale initiatief vrezen een eenzame kerst voor mensen die het moeilijk hebben. Daarom serveert ze toch een kerstdiner: met maaltijdboxen voor gastgezinnen waar twee gasten uit de gemeenschap mogen aanschuiven. Lees volledig artikel.

Brede steun

29 mei 2019, KampenOnline. Jaap Boersma en Gea Overweg; wie kent ze niet? Reeds jarenlang timmeren ze met eeTze flink aan de weg en bieden iedere donderdagavond een lekkere maaltijd voor mensen die behoefte hebben aan een praatje. Binnenkort gaan ze in de boerderij aan de Zwartendijk 8 aan een nieuw avontuur beginnen. ‘Het 8steMeer lezen over “Brede steun”

Crowdfunding informatieavonden

Op vrijdag 21 februari en op vrijdag 27 maart gaan we informatieavonden organiseren. We vertellen ons verhaal en de architect zal toelichten hoe de bouwplannen er uitzien. Voor meer informatie. We hopen u tijdens onze informatieavonden te inspireren om deel te nemen of financieel bij te dragen (door middel van een lening) aan de bewegingMeer lezen over “Crowdfunding informatieavonden”

Noaberschap

28 mei 2019, Stentor regio Kampen Volgens wethouder Jan Peter van der Sluijs past het project goed binnen het sociaal domein. ,,Het is een soort opvangplek voor mensen die even tot rust komen, die bijvoorbeeld in een scheiding liggen en zo de kans krijgen om hun leven op de rails te krijgen’’, omschrijft de wethouderMeer lezen over “Noaberschap”

nieuwsbrief: nr 7 september 2020

Nieuwsbrief

%d bloggers liken dit: