Nieuws


Springplank naar betere tijdenonze laatste nieuwsbrief: nr 6 september 2020

Nieuws en Agenda

Brede steun

29 mei 2019, KampenOnline. Jaap Boersma en Gea Overweg; wie kent ze niet? Reeds jarenlang timmeren ze met eeTze flink aan de weg en bieden iedere donderdagavond een lekkere maaltijd voor mensen die behoefte hebben aan een praatje. Binnenkort gaan ze in de boerderij aan de Zwartendijk 8 aan een nieuw avontuur beginnen. ‘Het 8steMeer lezen over “Brede steun”

Crowdfunding informatieavonden

Op vrijdag 21 februari en op vrijdag 27 maart gaan we informatieavonden organiseren. We vertellen ons verhaal en de architect zal toelichten hoe de bouwplannen er uitzien. Voor meer informatie. We hopen u tijdens onze informatieavonden te inspireren om deel te nemen of financieel bij te dragen (door middel van een lening) aan de bewegingMeer lezen over “Crowdfunding informatieavonden”

Noaberschap

28 mei 2019, Stentor regio Kampen Volgens wethouder Jan Peter van der Sluijs past het project goed binnen het sociaal domein. ,,Het is een soort opvangplek voor mensen die even tot rust komen, die bijvoorbeeld in een scheiding liggen en zo de kans krijgen om hun leven op de rails te krijgen’’, omschrijft de wethouderMeer lezen over “Noaberschap”

%d bloggers liken dit: