Crowdfunding


De bouw start bij € 150.000,-


Met subsidies en een lening bij de bank komen wij een heel eind. Er ontbreekt op dit moment nog een bedrag van € 150.000,- voordat we kunnen beginnen met de bouw. Wij merken dat Het 8ste Werk breed wordt gedragen in de maatschappelijk betrokken samenleving om ons heen. Daarom starten wij vol vertrouwen onze crowdfunding in de vorm van leningen. Als wij op deze manier € 150.000,- kunnen lenen wordt onze droom werkelijkheid! Meer info over de crowdfunding? Klik hier.

Hoe werkt het

Je geeft op onze crowdfundingspagina aan welk bedrag je ons wilt lenen. Dat bedrag betalen wij je binnen tien jaar terug. Jouw lening aan ons is een sociaal maatschappelijke investering. Als dank daarvoor kun je op Het 8ste Werk komen logeren en meedoen aan onze jaarlijkse inspiratiedag.

Wat doen wij met jouw investering

Zodra ons streefbedrag van € 150.000,- binnen is kan de bouw van Het 8ste Werk starten. Ook een hoger bedrag wordt volledig besteed aan ons project. Dat investeren wij dan in het verder verduurzamen van de inrichting, de aankoop van grond voor moestuin, rustruimte en recreatieruimte en realisatie van aanvullende activiteitenruimte in de schuur en op het terrein. Wilt u meedoen? Klik hier.

%d bloggers liken dit: